صفحه نمایش همیشه روشن اپل ! دیرتر اما کاملتر!

اپل - آیفون - آیفون ۱۴ - گوشی تکینیو techinio

 

پس از مدت های بسیاری که دیوایس های اندرویدی مجهز به صفحه نمایش همیشه روشن (Always - On display) بودند بالاخره اپل از این ویژگی بر روی آیفون های نسل 14 پرده برداشت ، با تکینیو همراه باشید تا تفاوت این تکنولوژی اپل را بررسی کنیم .

 

صفحه نمایش همیشه روشن به شما این امکان را می دهد که اطلاعات ساده ای همچون تاریخ و ساعت و نوتیفیکیشن ها را هنگامی که صفحه قفل است مشاهده کنید. به صورت معمول کل صفحه نمایش روشن نمی ماند و فقط قسمت های مهم نمایش داده می شوند . برای مثال در سری گوگل پیکسل شما فقط ساعت و تعدادی آیکون مشاهده می کنید که این ویژگی برای زمانی که نیاز دارید اطلاعات مهم را بدون برداشتن گوشی ببنید مفید است.

 

اپل سعی کرده است تا این حالت نرمال را تغییر دهد و در آیفون های 14 این ویژگی متفاوت است با تلاش اپل به جای یک صفحه نمایش همیشه روشن که اکثر قسمت های آن خاموش است شاهد صفحه نمایش همیشه روشنی هستیم که به طور کامل روشن است و فقط صفحه نمایش بسیار تاریک تر می باشد.

 

در نسخه ی بعدی iOS که قرار است در هفته ی آتی منتشر شود ویجت ها و کامپلیکیشن ها به صفحه ی قفل اضافه می شوند و تمامی آن ها در صفحه نمایش همیشه روشن نیز قابل مشاهده خواهند بود حتی زمانی که گوشی در حال استفاده نیست. اما تفاوت نسخه ی اپل در این است که آیفون پس زمینه صفحه قفل شما را با تمام رنگ ها و ... نشان می دهد فقط در نسخه ای تاریک تر شده ( همانند عکس خبر ).

 

حال سوال اصلی اینجاست که چرا برای اپل انقدر طول کشیده است تا این قابلیت را اضافه کند؟ به نظر یکی از دلایل اصلی آن این است که اپل منتظر بوده است تا تکنولوژی به حدی برسد تا نسخه ای بهتر از رقبا را منتشر کند.

 

ابتدا اپل صبر کرد تا آیفون ها با صفحه نمایش OLED تجهیز شوند تا بتواند از قابلیت ویژه ی آن استفاده کند به طوری که در این صفحه نمایش پیکسل هایی که روشن می شوند نیازمند انرژی هستند و هر کدام می توانند در حد متفاوتی روشن شوند . این ویژگی باعث می شود تا صفحه نمایش های OLED یکی از انواع صفحه نمایش با مصرف بسیار بهینه باشند و صفحه نمایش همیشه روشن نیز از همین ویژگی استفاده می کند تا مصرف باتری را بسیار کمتر حالت روشن عادی کند.

 

حال شاید این سوال پیش بیاید که چرا با اینکه اپل فقط در سری پرو آیفون 14 از این قابلیت استفاده کرده است یا حتی چرا از زمان آیفون X که صفحه نمایش OLED وارد خانواده آیفون ها شد از این ویژگی استفاده نشده است؟ این به دلیل وجود سخت افزار اضافه تری در سری پرو می باشد . بنابر گفته اپل این ویژگی به وسیله تکنولوژی هایی که مصرف بهینه را به ارمغان می آورد ممکن شده است برای مثال استفاده از پردازنده های کمکی در چیپست سری پرو آیفون های 14 . همچنین داینامیک بودن نرخ نوسازی از 120Hz تا 1Hz به اپل کمک کرده است که با کنترل این موضوع مصرف بهینه تر شود.

 

اگر بخواهیم کمی فنی تر به موضوع نگاه کنیم اپل درون صفحه نمایش آیفون 14 پرو و 14 پرو مکس از صفحهLTPO(Low-temperature polycrystalline oxide) استفاده کرده است تا به صورت پویا نرخ نوسازی را تعیین کند به صورتی که صفحه نمایش به صورت هوشمند تاریک تر شود این ویژگی قبلا در سری پنج اپل واچ به بعد ( به جز اپل واچ SE ) و همچنین در گوشی های اندرویدی همچون S22 Ultra  استفاده شده است.

 

Always On Display

 

هنوز مشخص نیست که عملکرد باتری آیفون 14 پرو و پرو مکس با وجود این ویژگی چگونه خواهد بود اما با بررسی های قبلی بر روی اپل واچ ها و یا اس22 اولترا می توان این امید را داشت که مصرف باتری مناسب باشد و باعث خراب شدن تجربه کاربری نشود.

 

نظر شما در رابطه با این کار اپل چیست؟  به نظر شما ارزش این همه صبر را داشته است؟

سامسونگ - سنسور - دوربین - S22 ultra قبلی را بخوانید

گزارشات تجاری سامسونگ نشان از کار این کمپانی بر روی سنسور های 432 تا 450 مگاپیکسلی می دهد

اپل - آیفون ۱۴ - سیم کارت - ای سیم - esim - سیم کارت الکترونیکی بعدی را بخوانید

اپل سیم کارت فیزیکی را در آیفون های سری ۱۴ حذف کرد !

مشتاق دیدن نظر شمائیم

نظر خود را با ما در میان بگذارید.